Tel: 091 940 27 20

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Povrat novca

RASKID UGOVORA

Kupac (potrošač), može u roku 14 dana od preuzimanja proizvoda raskinuti ugovor bez navedenog razloga i vratiti proizvod..

Za ostvarivanje prava na raskid pišite nam na info@compex.hr i napišite, da raskidate ugovor. Izjava o raskidu je pravovremena ako je poslana u roku određenom za raskid ugovora.

POVRAT PROIZVODA

Kupac je obvezan vratiti proizvod u roku 14 dana od dana raskida ugovora na način:

dostavom (putem pošte) na adresu: Kreja d.o.o., Ljubljanska cesta 42, 1236 Trzin, Slovenija. Kupac snosi sve troškove povrata robe. Podrazumijeva se da je kupac pravovremeno vratio robu ako je poslana prije isteka 14 dnevnog roka za povrat. Kao datum otpreme vrijedi datum kada je pošta datirana od strane pružatelja usluge poštanskih usluga.

Kupac je obvezan vratiti proizvod nekorišten, neoštećen te u originalnoj, neoštećenoj ambalaži i nepromijenjenoj količini. Kupac smije pregledati i isprobati primljen proizvod samo u opsegu koji je nužno potreban za utvrđivanje stvarnog stanja (prirode, karakteristike, funkcionalnost proizvoda). Svako testiranje koje odstupa od navedenog podrazumijeva se kao korištenje proizvoda, što znači da kupac time gubi pravo na raskid ugovora. Ako je predmet povrata proizvod kupljen kao komplet, potrebno je vratiti sve dijelove kompleta. Povrat pojedinačnih dijelova kompleta nije dozvoljeno.

POVRAT NOVCA

Povrat novca vrši se u roku 14 dana od dana primanja obavijesti o raskidu ugovora te pod uvjetom vraćanja proizvoda. Pružatelj usluge zadržava pravo na zadržavanje povrata primljene uplate do trenutka preuzimanja vraćenih proizvoda ili dok kupac ne priloži dokaz da je proizvode poslao natrag pružatelju usluge.

Pružatelj usluge primljenu uplatu vraća kupcu na transakcijski račun.

 
 
 
SLAŽEM SE

Web stranica koristi kolačiće za bolji rad

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće
(Brisanje GA kolačića). Više o kolačićima.